bedrijfsfilm

"If a picture is worth a thousand words, what is a video worth ?"
contact

bedrijfsfilm

"If a picture is worth a thousand words, what is a video worth ?"
contact

Bedrijfsfilm

De juiste bedrijfsfilm draag aanzienlijk veel bij met het verbinden van je klanten aan jou en je bedrijf.  Zoals bij elke type video die wij maken doorlopen we gedurende het proces onze succesvolle “ 7 steps  formule”,  om zo de beste video’s te creëren. Omdat wij inspelen op de emoties van jou desbetreffende doelgroep bevatten onze bedrijfsfilms alle momenten van geluk, trots en succes binnen jouw bedrijf/organisatie. Er is geen betere manier om je klanten aan je te binden middels een bedrijfsfilm, want als een potentiële klant zich kan identificeren met waar je voor staat en voor gaat, geeft dat de klant meer zelfvertrouwen.

LCB awareness

Elk jaar worden er miljoenen euro’s aan herbruikbare medicijnen weggegooid. Om precies erachter te komen organiseert het LCB een steekproef.

Rafiki YOga

Yoga kan soms heel serieus overkomen, maar loslaten is net zo belangrijk als inspannen en dat wilt Karimu van Rafiki Yoga overbrengen met zijn filmpje

Tiny house

Elisah en Martin hebben beide een grote passie: een tiny house bouwen. Echter zit er heel veel meer achter.

bots

Bedrijfsfilm voor BOTS waar de kernwaardes van de organisatie duidelijk worden.

Werkwijze

Alle projecten zijn uniek, maar een succesvol project kenmerkt zich door een zekere mate van structuur.

De eerste stap is het analyseren van de wensen van de klant. Op basis hiervan wordt het concept ontwikkeld. Vervolgens ga ik met mijn partners aan de slag om het script uit te werken. Na jouw goedkeuring gaan we in productie.

Wanneer de eerst conceptversie klaar is, gaan we samen om tafel om uw feedback te verwerken. Als de feedback is verwerkt leveren wij de productie op en gaan we eventueel over op het distributeren van de content onder de juiste doelgroep door middel van online advertenties.

Ten slotte evalueren wij de resultaten op basis van meetbare databronnen.

i

1. Analyse

2. Concept

k

3. Script

4. Productie

5. feedback

6. opleveren

7. Resultaten

Come on In!

werkdagen

9:00 - 17:00

Weekend

12:00 - 16:00

Contact

Telefoonnummer

+31 (6) 41 34 72 45

E-mail

info@creatyves.nl

Adres

Ginnekenmarkt 15
4835 JC Breda

Need Help? Chat with us